News – Kanpai – Mix in the city


Tot mai multa lume scrie despre noi, tot mai multe site-uri posteaza articole in care prezinta restaurantul nostru ca fiind unul dintre restaurantele cu foarte mult bun gust, in care se mananca foarte bine si e foarte primitor. Te simti ca acasa! Atmosfera prietenoasa si multa voie buna!

Mix in the city a postat un articol foarte interesant despre restaurantul nostru si va invitam si pe dumneavoastra sa-l cititi acum pe site-ul mixinthecity.


„Kanpai nu este un simplu restaurant japonez, ci se poziţionează ca primul „izakaya” din Bucureşti. Adică un pub/bistro cu atmosferă prietenoasă şi mâncare caldă şi sushi bar.

Pe lângă conceptul inovativ pentru piaţa din România, foarte interesant mi se pare numele acestui local. „Kanpai” înseamna în limba japoneză „Noroc”. Şi cât de bine ilustrează acest cuvânt atmosfera din Kanpai. Obiceiul oamenilor de a ciocni paharele, de a da noroc, clinchetul produs de pahar semnifică bună dispoziţie, relaxare, voioşie, atmosferă care se regăseşte total la Kanpai. De fapt, atmosfera este atât de plăcută încât, deşi eram la prânz în timpul programului, am uitat că trebuie să mă şi grăbesc puţin pentru a mă întoarce la birou.

Localul arată foarte bine. Am rămas surprinsă când am intrat în Kanpai; mă aşteptam la ceva mai „clasic”. Îmi place foarte mult barul, de unde vezi fix sub nasul tău cum se prepară sushi şi inscripţiile de pe pereţi : LIVE. LOVE.LAUGH.; neobişnuite şi ele, aş zice, pentru un restaurant/bistro japonez. Live, Love, Laugh – o sintagmă de care păream uşor plictisită deja, vine cu o completare foarte simpatică la Kanpai: Sushi ‪LIVE , with LOVE and LAUGH! Design-ul localului este simplu, uşor industrial, dar plăcut, cu bun gust.

Kanpai este un local destul de mare, structurat pe două etaje. La etaj este şi bucătăria, la vedere, închisă doar cu un perete de sticlă total transparent. Deşi încăpător, este plin în fiecare seară şi în special în weekend-uri când, pentru o cină, rezervarea trebuie făcută încă dinaintea prânzului. În fiecare seară de miercuri sunt organizate evenimente precum: HAKUSAI NO NANE-SAMA – Chef Mrs. Daniela NANE, FROM BALI TO TOKYO – Chef L&A sau FROM FASHION TO PASSION – Chef Bianca.

Meniul este foarte bogat, iar mâncarea este absolut delicioasă. Servirea a fost impecabilă, rapidă, iar personalul amabil şi zâmbitor. Mai nou, am văzut ca au introdus şi serviciul de catering, pentru cei care preferă să mănânce acasă.

Când vrei să te rupi din cotidian, să te relaxezi şi să mănânci ceva mai exotic, Kanpai este alegerea potrivită. Este situat în zona Floreasca, pe strada George Călinescu, nr 49.”